Mint

Bert van Leeuwen trotse opa van eerste kind Romee Strijd

4 december 2020 15:23 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© EO
EO-presentator Bert van Leeuwen is voor de vierde keer opa geworden. Zijn zoon Laurens en schoondochter Romee Strijd verwelkomden dochter Mint.

De trotste opa, bekend als presentator van onder andere Het familiediner en onlangs als deelnemer aan Het perfecte plaatje, deelt op Instagram een foto van Romee met dochter Mint. Uit de begeleidende tekst is op te maken hoe trots Bert op zijn familie is. "Ons vierde kleinkind!! Wat een schatje hè! Kleine Mint. Gefeliciteerd lieve Romee Strijd en Laurens van Leeuwen".

Verliefd

Ook moeder Romee is in de wolken met de geboorte van haar eerste kind. Het 25-jarige topmodel schrijft op haar Instagram: "Ik voel me zo gezegend om je eindelijk in mijn armen te hebben. We zijn zo verliefd op je".

PCOS

De zwangerschap was geen vanzelfsprekendheid voor Romee. Het topmodel leed aan PCOS, waardoor ze al zeven jaar niet menstrueerde. Nadat ze haar leven drastisch omgooide door onder meer in Nederland te gaan wonen, af en toe van haar strenge eetregime af te wijken en toe te geven aan vermoeidheid, ontspande haar lichaam meer. In mei kon ze zodoende vertellen voor de eerste keer in verwachting te zijn.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bert Van Leeuwen (@bertvleeuwen)

Meer over