Babynieuws!

Bertrie Wierenga is zwanger: 'Wij worden papa en mama!'

22 mei 2024 15:10 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP RAMON VAN FLYMEN
Bertrie Wierenga kan zich momenteel waarschijnlijk heel goed inleven in de zwangerschap van haar GTST-karakter Shanti. De actrice is namelijk zelf ook in verwachting!

Dat melden zij en haar partner Dorian Bindels zojuist op Instagram.

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga leerden elkaar een paar jaar geleden kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Sprake van liefde op het eerste gezicht was er alleen niet. "Eerst waren we collega's die een beetje langs elkaar heen leefden, dat groeide uit tot vrienden", aldus Bertrie, die inmiddels alweer vijf jaar de rol van Shanti Vening vertolkt.

Van het een kwam echter het ander. "Op een dag zei hij tegen me: 'Verdikkeme, ik ben verliefd. Wat doen we hier nu mee?' Vanaf dat moment was het raak en hebben we elkaar niet meer losgelaten."

Zwangerschap

Dat laatste is wel duidelijk, want op Instagram delen de twee zojuist leuk nieuws. "Oh my god. Wij worden papa en mama. Yihaa!"


Het toeval wil dat ook Bertrie Wierenga's karakter Shanti momenteel ook zwanger is. In de soapserie weet ze alleen (nog) niet van wie: Richard of toch haar geliefde Rik? De toekomst zal dat moeten uitwijzen.

Meer over