Bibi Breijman verrast door liefdesrelatie met Waylon

Bibi Breijman is verrast door haar relatie met Waylon. Op haar YouTube-kanaal praat ze voor het eerst over de prille liefde die ze voor de zanger voelt: “Ik zag het niet aankomen”.

Zenuwachtig begint  de vlogger en zangeres aan haar video. “Ik vind het best wel moeilijk om over mijn gevoel te praten.” Bibi verbrak vorige maand haar relatie van negen jaar. “Ik begrijp dat jullie denken ‘Oh, wat snel.’”

It Takes 2

Waylon en Bibi leerden elkaar voor het eerst kennen tijdens de opnames van It takes 2 waar hij haar als coach begeleidde. Vooral hun gevoelige liefdesduetten vielen in de smaak, waardoor het duo uiteindelijk zelfs het programma won. Toch was er volgens Bibi toen nog geen sprake van verliefdheid:  “De chemie was er absoluut nog niet. We zagen elkaar tijdens de opnames, maar verder hadden we nul contact met elkaar.”

Schopstoel
De twee gingen uiteindelijk toch een aantal keren daten en daar sprong de vonk over. Maar toen het nieuws naar buiten kwam, hadden ze nog niet eens uitgesproken of ze een relatie hadden. “Je wordt wel een beetje op een schopstoel gegooid.”

Top 1000-allertijden

Bibi en Waylon staan in december weer samen op het podium. Bibi mag optreden tijdens de Waylon-concerten Top 1000 Allertijden van Veronica in Ahoy.

 

Meer over:

Reageren