Bijzondere tattoo voor André Hazes

13 januari 2017 19:36 | sterren | Door Televizier

© Reinier Bergsma - SBS

Dat André Hazes van tatoeages houdt, moge duidelijk zijn. De zingende 22-jarige raddraaier liet vandaag een nieuwe tattoo zetten die meer dan een beetje uniek is.

Diverse tribals, de naam van zijn vriendin Monique, een stukje songtekst van z'n vader en een complete sleeve... André Hazes heeft geen moeite met een permanent plakplaatje of twee. Vandaag kwam er een nieuwe huidprent bij en de zanger hield zijn fans via social media op de hoogte terwijl de naald z'n werk deed.

Vriendschap

Nadat de tattoo-artieste van dienst klaar was met haar werk, werd pas duidelijk waarom André op z'n buik had gelegen. Hij is een wel hele persoonlijke vriendschapstattoo rijker. Om de bijzondere band met zijn tourmanager Djarno Givano Hofland te benadrukken en te vereeuwigen, liet Dré een stilistisch verantwoorde omhelzing tussen hem en Hofland op z'n enkel zetten. 

Maar Hazes was niet de enige die naar huis ging met deze voorstelling. Djarno stroopte z'n mouw op en liet hetzelfde op zijn arm plaatsen. Daar was nog wat meer plek dan bij Dre, wiens getatoeëerde armen ook waarheidsgetrouw terugkomen in de tattoos.

"Iets anders geks"

Oplettende lezers kan het niet ontgaan dat de tattooversie van Dré een paar vingers mist. Maar een kniesoor die daar op let, zeker als er belangrijkere zaken te spotten zijn. Ter verduidelijking schrijft Hazes bij de foto: "Voor de mensen die zich afvragen wat voor 'foto' dit is. Deze is genomen na een optreden, een emotioneel moment met mijn tourmanager, handdoek in mijn hand voor het zweet. Dus niet in zijn broek of iets anders geks."

Dat neemt niet weg dat Hazes en z'n tourmanager waarschijnlijk wereldwijd de enigen zijn die met identieke tattoos rondlopen van een man met tattoos. Zoiets kan de band tussen twee mensen alleen maar hechter maken.

Meer over