Bill Cosby is bang voor oneerlijk proces

6 oktober 2016 13:15 | sterren | Door Televizier

Bill Cosby, de man die tientallen vrouwen zou hebben verkracht en misbruikt, is bang dat hij geen eerlijk proces gaat krijgen. De tv-ster van weleer heeft de rechter gevraagd zijn rechtszaak te laten vallen.

Volgens Bill Cosby (79) is het misbruik zo lang geleden dat een eerlijk proces onmogelijk is. Hij wil daarom ontslagen worden van rechtsvervolging. De rechtszaak tegen Bill is aangespannen door Andrea Constand die zegt dat ze in 2004 door Cosby is misbruikt.

Getuigen

Veel meer vrouwen zeggen dat Cosby vreselijke dingen heeft gedaan bij ze, maar die zaken zijn inmiddels verjaard. Die dames mogen wel getuigen op het aanstaande proces. In totaal beweren 57 vrouwen dat Bill Cosby ze gedrogeerd en misbruikt of verkracht heeft.

Van de baan

De advocaat van Bill Cosby probeerde in februari van dit jaar het proces van de baan te krijgen met hetzelfde argument als nu, maar daar zag de rechter toen geen brood in.

Cliff Huxtable

Bill Cosby was ooit bekend vanwege zijn truien en zijn populaire rol als de sympathieke dokter Cliff Huxtable in de Cosby Show, maar dat lijkt inmiddels een eeuwigheid geleden.

Meer over