BN'ers gewond tijdens opnames Zeesterren

7 oktober 2015 16:28 | sterren | Door Televizier

Avonturenprogramma Zeesterren heeft haar eerste slachtoffers geclaimd: tijdens de opnames in Turkije zijn al twee BN'ers gewond geraakt.

Zeesterren-presentatrice Irene Moors onthulde het droevige nieuws in een telefonisch interview met Radio 538.

Leontien van Moorsel en Anouk Smulders gewond

Het gaat hard tegen hard aan de Turkse kust tussen de twee strijdende BN'er teams, geleid door Gerard Joling en Jamai Loman. Net als tijdens de legendarische voorloper Sterrenslag komen de kandidaten er niet zonder kleerscheuren vanaf. Zo zijn oud-topwielrenster Leontien van Moorsel en ex-topmodel Anouk Smulders al afgevoerd met verwondingen. Volgens Irene schijnt het gelukkig goed met ze te gaan.

Doorzakken met Rintje en Danny

Gelukkig is er ook nog ruimte voor ontspanning. Na de opnames is het een vrolijke boel aan de Turkse costa's, zo laat Irene doorschemeren. Met name kandidaten Rintje Ritsma en Danny de Munk maken het behoorlijk laat, al zijn de coaches ook niet vies van een drankje of twee. 

Spetterend spektakel

Verder is Irene vol lof over Zeesterren dat een spetterend spektakel belooft te worden: "Het is heel groot, met drones en camera’s. Het wordt gefilmd alsof dit de Olympische Spelen zijn." Het programma doet haar naam eer aan, aldus Moors: "Boten races, onder bruggen door, finishes op zee. Alles met water wat je je maar kunt voorstellen."  

Lees ook: Irene Moors last minute gezicht van Zeesterren.

Meer over