BN'ers niet ongeschonden uit Gay Pride

De Gay Pride had een nare bijsmaak voor Dries Roelvink, Gordon én Bastiaan van Schaik. De stylist raakte gewond toen hij van zijn fiets geduwd werd. 

De 43-jarige Van Schaik maakte het nieuws zelf wereldkundig via zijn Twitter account, waar al snel de nodige beterschapstweets op binnendruppelden.  

Overigens is het niet de eerste keer dat Van Schaik, al dan niet geduwd, gewond raakt bij een val van een voertuig. Begin dit jaar viel hij van zijn scooter aan de vooravond van de Amsterdam Fashion Week. In 2011 overkwam hem hetzelfde, ook tijdens de Fashion Week.

Auto Gordon opengebroken

Gordon overleefde de festiviteiten zonder kleerscheuren, maar de zingende presentator werd onaangenaam verrast toen hij ontdekte dat zijn auto was opengebroken. Dat het voertuig in een bewaakte parkeergarage stond, maakt het des te pijnlijker. Gordon ventileerde zijn woede op Twitter. Of er naast schade ook persoonlijke bezittingen gestolen zijn, is niet bekend.

Clip Dries tussen wal en schip

Ook Dries Roelvink beleefde een iets minder geslaagde Gay Pride. De zanger vaarde mee in de Canal Parade, maar besloot van de gelegenheid gebruik te maken om leuke beelden te schieten voor de videoclip bij zijn nieuwe single. Helaas voor Roelvink werd zijn sloep door de waterpolitie vroegtijdig uit de optocht gehaald: zijn boot zou te langzaam hebben gevaren waardoor er een te groot gat in de optocht viel.

Gelukkig voor Dries heeft hij toch nog zo'n 80 procent van het benodigde beeldmateriaal kunnen opnemen.

Reageren