BNN-presentator Tim Hofman "valt dus op mannen"

BNN-presentator Tim Hofman is vandaag officieel uit de kast gekomen. Hij was de roddels over zijn seksuele geaardheid zat.

Maandag plaatste de website Dumpert een filmpje van Tim Hofman waarin te zien is dat hij met een man zoent in een discotheek. Tim gaf daarop de volgende reactie:

Tim reageert

Een paar uur voordat hij officieel uit de kast kwam plaatste Tim al op Twitter dat hij "straks even op het filmpje van Dumpert ging reageren."

Daarnaast zei hij dat het filmpje afgelopen zondag zonder zijn medeweten werd gemaakt. Hierbij plaatste hij de originele tweet van het meisje dat het filmpje maakte.

Nieuwe Revu

In april liet de BNN-presentator nog aan Nieuwe Revu weten niet op mannen te vallen: "Ik ben niet homoseksueel, maar ik zou wel een boegbeeld voor homomannen willen zijn."

Flauwe grap

De geruchten gaan dan ook de ronde dat het allemaal om een flauwe grap gaat om een nieuw BNN-programma te promoten. Zo gaan op Twitter de geruchten dat Elsa van Swieten, het meisje dat de video lekte, bij verschillende online marketingbureaus werkt.

Meer over:

Reageren