BNN-presentatrice Zarayda Groenhart gediscrimineerd op Facebook

13 januari 2014 13:19 | sterren | Door Televizier

Dat Facebook ook mindere kanten heeft, ondervindt Zarayda Groenhart. De BNN-presentatrice wordt op haar account lastig gevallen en gediscrimineerd.

Onder bijna elk berichtje die Zarayda plaatst volgen racistische opmerkingen van een bepaalde jongen. De presentatrice pikt het niet langer en schrijft een open brief aan de ‘Facebook racist’.

Open brief

Jij schrijft altijd de meest hatelijke, vaak racistische comments bij mijn (vaak positieve) posts” begint Zarayda. “Ik wil dat je weet dat ik het niet erg vind. Ergens in je leven (waarschijnlijk als klein kind) heb je aangeleerd dat je alleen aandacht kunt vragen voor jezelf door een ander te kleineren en te kwetsen."

"Ik vind het vervelend voor je dat je nog niet hebt mogen ontdekken dat jij als mens veel waardevoller bent dan het gedrag dat je steeds weer op mijn FB pagina laat zien. En dat je denkt dat die negatieve aandacht uiteindelijk zal bijdragen aan jouw persoonlijke geluk” vervolgt ze. De presentatrice hoopt dat de jongen ooit tot inkeer komt. "Ik neem het niet persoonlijk. Succes!"

Nog geen reactie

Bijna iedereen op Facebook steekt Zarayda een hart onder de riem. De persoon in kwestie heeft, stoer als hij is, tot nu toe niks van zich laten horen.

Meer over