Bijna te zien

Bo Wilkes deelt meer details over het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders

24 april 2024 13:43 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP
Het duurt nog maar heel even voordat er een nieuwe reeks van Echte Gooische Moeders op Videoland verschijnt. Een nieuw seizoen brengt ook weer nieuwe verhaallijnen en uitdagingen met zich mee. Bo Wilkes vertelt in een interview met Grazia meer over het vierde seizoen van de realityserie.

Seizoen vier

Bo Wilkes verklapt in gesprek met Grazia dat alle Gooische Moeders een eigen verhaallijn hebben in het nieuwe seizoen. ''Ik ben enorm druk met de voorbereidingen van mijn huwelijk, voor mij het hoogtepunt van het jaar. De andere moeders zijn bezig met hun eigen, persoonlijke dingen'', aldus Bo.

''De kinderwens van Kimberly is nog steeds aanwezig, daarom neemt ze de kijker mee in haar fertiliteitstraject. Leslie heeft met depressies gekampt, en komt met een boek hierover”, voegt ze daaraan toe. 

In het vierde seizoen kunnen kijkers ook weer leuke uitjes van de Gooische Moeders verwachten. In de nieuwe reeks staat er een kampeertripje in Nederland op de planning. ''Overnachten in een tent klinkt misschien niet heel chic, maar het gaat uiteraard op de Gooische manier. Stiekem hoop ik ook nog op een vrijgezellenfeest, want dat levert vast leuke beelden op!”

Vriendinnen

Bo vindt het ontzettend leuk om samen te filmen met Pauline WingelaarFlorine Hofstee, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman. ''We hebben allemaal drukke agenda’s en niet iedereen woont om de hoek. De filmmomenten voelen daarom als een soort verplichte qualitytime en we krijgen veel energie van het draaien”, vertelt ze.

“Alle meiden zijn aanwezig op mijn bruiloft, en ik heb Pauline zelfs als getuige gevraagd. Hoe bijzonder is dat? We zijn al zo lang vriendinnen.”

Het vierde seizoen van Echte Gooische Moeders is vanaf 6 mei wekelijks te streamen bij Videoland.

Meer over