Boer Arthur is vader geworden

17 juli 2014 13:39 | sterren | Door Televizier

Arthur uit Boer Zoekt Vrouw heeft samen met zijn vrouw Miranda, die hij twee jaar terug via het tv-programma ontmoette, een zoon gekregen.

Niet alleen Niels Geusebroek, maar ook komkommerboer Arthur uit het dorpje Tinte is deze maand vader geworden van een zoon. Sinds de geboorte van Casper leeft hij op een roze wolk. ‘’Het is hartstikke leuk, hij is zo’n leuk mannetje’’, aldus Arthur. ‘’En een tevreden mannetje’’, voegt Miranda eraan toe. 

Geboorte

In eerste instantie ging het niet helemaal goed met Casper. Hij moest na de bevalling vanwege een bacteriële infectie een tijdje in het ziekenhuis blijven. Gelukkig is hij inmiddels met de trotse ouders thuis op de boerderij. ‘’Casper is een prachtig kereltje’’, vertelt Arthur aan de KRO. ‘’Het gaat goed met hem en ook met Miranda. Ze is alleen nog wel moe.’’ 

Gelukkig

Boer Arthur heeft het geluk dat hij aan huis werkt. Hij loopt dan ook regelmatig even binnen om te kijken hoe het met zijn ventje gaat. Als het nodig is geeft hij Casper de fles of hij doet hem in bad. ‘’Hij is zo lief. Ik heb 'm zelfs al in bad gedaan. Dat is wel wennen, zo'n klein mannetje dat je in je grote handen hebt’’, aldus Arthur. 

Werk

‘’Deze week is het nog relatief rustig met zijn werk, maar vanaf volgende week is het weer lekker druk’’, vertelt Miranda. ‘’Ik verwacht wel dat Arthur dan ook nog steeds tussendoor even binnenloopt en als er iets is, kan ik hem altijd bellen.’’ Arthur beaamt dit: ‘’Voor zo´n kleintje maak je graag wat tijd vrij. Dan maar wat later klaar met werk.’’

Het is overigens niet de eerste Boer Zoekt Vrouw-baby.

Meer over