Smelt!

Boer Evert en Maud geven een update over hun relatie

8 mei 2023 10:59 | sterren | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Ze waren misschien wel het meest besproken en geliefde stel tijdens het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De uitgesproken Maud en de stille boer Evert. Het was meteen raak tussen de twee, maar zijn ze vandaag de dag nog steeds samen?

Het stel vertelde aan Yvon Jaspers dat er nog steeds vlinders zijn.

Onze Boerderij in Europa

Gisteravond was het stel te zien in Onze Boerderij in Europa en maakten ze met Yvon Jaspers een roadtrip door Engeland. De vonken spatten nog steeds van het scherm af tussen de twee. Een paar maanden na de opnames pakte Maud al haar koffers in om voorgoed bij Evert in te trekken. Al vindt ze het jammer dat ze elkaar niet vijfentwintig jaar eerder hadden ontmoet.

"Ik vind het echt eeuwig zonde dat ik niet als vijftienjarig meisje op een boerderij ben opgegroeid,” laat Maud weten. "Mijn schuld hè, mijn schuld?” reageert Evert meteen. "Ja, je had me eerder moeten zoeken." Maud vindt het vooral jammer dat ze het 'boeren' nog niet helemaal onder de knie heeft. "Dan had ik ook meer kunnen betekenen voor het bedrijf."

Grappig accent

Niet alleen met het ‘boeren’ heeft Maud af en toe nog wat moeite. Ook het Drentse accent van Evert zorgt soms nog wel eens voor lachwekkende momenten. Ik moet zo lachen om dat taaltje van Evert. Het is net Heemsteeds, met alle O’s die EU’s worden. “Opgescheuten, zegt Evert op zijn Drents. Gek genoeg zeiden die bekakte mensen bij mij in de buurt dat net zo”.

Deal

Dat het nog steeds goed zit tussen Evert en Maud wordt wel duidelijk en ook kijkers zijn blij het stel weer te zien. Voor de camera maakt het stel zelfs nog de afspraak dat Evert bij zijn eigen boerderij ook een quad mag hebben (waar hij een beetje verliefd op is geworden in Engeland). Maar dan krijgt Maud haar moestuintje. Deal!

Onze Boerderij in Europa is elke zondagavond om 21:30 uur te zien op NPO1.

Meer over