Boer Frans vader van een zoon

Boer Frans en zijn vrouw Leonie zijn de trotse ouders van hun eerste kindje. Geert, zoals de kleine spruit heet, is gelukkig kerngezond.

Boer Frans en zijn vrouw Leonie laten op de website van Boer Zoekt Vrouw weten dat hun zoon Geert in september 2014 is geboren. "We zijn ontzettend gelukkig. Geert is kerngezond, alles zit erop en eraan en het is een heel lief mannetje", aldus de Frans.

Bevalling 

Het was volgens boer Frans geen zware bevalling. "Voor mijn gevoel waren we binnen een paar uurtjes weer terug uit het ziekenhuis. Opeens ben je met z’n drieën, dat is zo bijzonder. Een kindje is echt iets van ons samen, en dat is geweldig", vertelt de blije boer.

Boer Frans 

Frans denkt al meteen na over de toekomst van zijn zoon. Hij hoopt stiekem dat Geert zijn bedrijf uiteindelijk over gaat nemen. "Hij zou dan alweer de twaalfde generatie zijn die hier rondloopt. Maar de keus voor ieder ander beroep is natuurlijk ook prima." 

Boer Zoekt Vrouw

In 2007 was Frans een van de populairste boeren uit de derde editie. Hij viel op door zijn pikante uitspraken in het Twents. Zo beschreef hij zijn droomvrouw als volgt: "Mooie lange peute onder de pisbak en ’n mooie kop d’r op.” In Boer zoekt Vrouw liep hij zijn grote liefde niet tegen het lijf, hij leerde Leonie pas na het programma kennen.

Ook Robbie Williams heeft een zoontje gekregen. Opvallend genoeg liet hij heel de wereld meekijken tijdens de bevalling.

Meer over:

Reageren