Boer Geert slaat Geertje aan de haak

11 april 2016 12:10 | sterren | Door Televizier

© hans-Peter van Velthoven

De 66-jarige boer Geert is niet langer vrijgezel. Hij heeft een nieuwe liefde gevonden in Geertje en vloog voor haar zelfs naar de andere kant van de oceaan.

Slechts twee weken geleden werd bekend dat Geert en Hetty uit elkaar zijn. Lang heeft hij niet getreurd, want hij is weer verliefd.

Nieuw setje

Geert maakte het blijde nieuws zondag zelf bekend in Carlo's TV Café. Zijn nieuwe liefde heet Geertje en ze is niet zomaar een willekeurige dame. De twee leerden elkaar kennen bij Boer Zoekt Vrouw. Geertje ging mee op speeddate en schopte het zelfs tot de laatste vijf. Ze mocht toen niet mee naar zijn boerderij voor de logeerweek.

Op het vliegtuig naar Curaçao

Nu maakt de groenteboer er werk van en laat hij haar niet zomaar lopen. Geert: "Ik ben daar naartoe gegaan en heb gevraagd of ze met me verder wou. Ze was op Curaçao en en ze wou daar een huis kopen. Ik denk: 'wow' als zij op Curaçao woont ben ik haar kwijt. 'Ik moet nu ingrijpen'". Geert en Geertje wonen nog niet samen, maar ze kunnen naar eigen zeggen wel "goed met elkaar opschieten".

Meer over