Boer Geert spreekt af met al zijn BZV-dates

Boer Geert gaat een weekendje weg. Niet alleen met zijn liefde Hetty, maar met alle tien de dames die hij in Boer Zoekt Vrouw uitkoos voor de speeddates!

Boer Geert gaat een weekend weg met alle vrouwen met wie hij heeft gespeeddatet in Boer Zoekt Vrouw. Dat verklapt Ada, die op het laatste moment werd afgewezen door Geert, aan Shownieuws. De locatie waar de groep heen gaat, houdt Ada geheim.

Proeven

Geert groeide dit jaar uit tot de meest besproken Boer Zoekt Vrouw-boer ooit, toen duidelijk werd dat hij 'zijn' vrouwen maar wat graag wilde 'proeven'. Bij de speeddates hield de Groninger het nog netjes, maar op de dagdate kon hij al niet van de vijf overgebleven dames afblijven. Toen Hetty, Ada en Mary in de logeerweek op de boerderij rondliepen, ging de agrariër helemaal los.

Ada en Mary

Het was dus een dolle boel tussen de aardbeien in Mussel. Uiteindelijk koos Geert voor de Brabantse Hetty, met wie hij nog steeds gelukkig is. Ook Ada en Mary vonden na de afwijzing in de logeerweek alsnog de liefde: Ada via Shownieuws en Mary via de Boer Zoekt Vrouw-afterparty, waar ze boer Gradus (uit seizoen 2010) tegenkwam. Ook de geliefden van Ada en Mary mogen mee op het weekendje weg met Geert.

Lees ook:
Boer Geert wil tv-presentator worden

Reageren