Boer Geert stopt ermee en wil met Geertje naar Curaçao

10 juni 2016 09:30 | sterren | Door Televizier

© hans-Peter van Velthoven

Geert Krops gaat met pensioen. De bekende boer is inmiddels 67 jaar en wil wat meer van het leven gaan genieten. Samen met zijn Geertje naar Curaçao bijvoorbeeld!

Geert vertelde over zijn plannen in de radioshow van Niek van der Bruggen op Qmusic. Hij onthulde dat er zelfs al een koper is voor zijn groentenkwekerij en winkeltje in het Groningse Mussel. De deal is nog niet rond, maar Krops heeft vertrouwen.

Geertje

Over zijn besluit te stoppen nu hij de pensioensgerechtigde leeftijd heeft bereikt, was Krops duidelijk: "Ik ben ook 67, ik heb het eeuwige leven ook niet." Als de verkoop is afgerond, lijkt het er op dat Geert gaat emigreren. Samen met zijn nieuwe vriendin Geertje is hij van plan dit jaar nog naar Curaçao te vertrekken. Het stel zoekt momenteel druk naar een geschikte woning op het eiland.

Lees ook: Boer Geert slaat Geertje aan de haak

Boer zoekt vrouw

In 2014 was de groentenboer een van de meest spraakmakende kandidaten uit de geschiedenis van Boer zoekt vrouw. Na een lange zoektocht waarbij hij alle vrouwen die op hem reageerden allemaal even lief vond (en dat ook liet merken) viel zijn keus op Hetty. Eind maart strandde die relatie, waarna Geert al snel bij Geertje uitkwam die hij ook al tijdens Boer zoekt vrouw had leren kennen. 

Inmiddels is Geerts andere keuzevrouw Ada ook heel erg gelukkig.

Meer over