Boer Geert walgt van bijnaam Geile Geert

30 januari 2015 10:56 | sterren | Door Televizier

Boer Geert uit Boer Zoekt Vrouw is woedend dat de media hem omschrijven als Geile Geert. Hij is vooral boos op ‘’Bridget Maasland met haar dikke kont.’’

Geert Krops is de meest besproken deelnemer uit het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw, al reageren de kijkers vaak niet erg positief op de ondeugende fruit- en groenteteler uit Groningen.

Geile Geert

Boer Geert vindt het verschrikkelijk dat hij nu ook in de media wordt omschreven als Geile Geert. “Ik praat met geen enkele media meer. Ik ben helemaal klaar met alle media. Verschrikkelijk hoe ze mij neer hebben gezet. De aller ergste is SBS 6 en vooral die Bridget Maasland met haar dikke kont. Ik ben ook klaar met de krant van Groningen“, vertelt de woedende Boer Zoekt Vrouw-boer aan RTL Boulevard.

Boer Geert

Boert Geert vertelt dat ook zijn familie last heeft van zijn nieuwe bijnaam. “Mijn zoon vindt het ook heel vervelend allemaal. Ik ben ook klaar met bepaalde mensen hier in het dorp. Bovendien heb ik met mijn vriendin afgesproken om niets meer te doen met media.”

Boer Zoekt Vrouw

Boer Geert blijft positief, hij denkt dat zijn imago weer wordt hersteld. “Als ik nu geen media meer doe dan zien mensen in het programma wel hoe ik echt ben.”

Imca Marina vindt dat boer Geert zijn nieuwe bijnaam aan zichzelf te danken heeft.

Meer over