Boer Geert zet boerderij te koop voor 600.000 euro

21 juli 2016 10:39 | sterren | Door Televizier

© Screenshot Shownieuws

Boer Geert gaat het boerenleven vaarwel zeggen. De Boer Zoekt Vrouw-ster heeft zijn aardbeienkwekerij en groentewinkel in Groningen te koop staan voor zes ton.

Als Geert zijn bedrijf kwijt is, wil hij meer tijd met zijn nieuwe vriendin Geertje doorbrengen op Curaçao. Het blijft echter wel bij heen en weer vliegen, want helemaal emigreren ziet de agrariër niet zitten. "Ik ben en blijf een Nederlander, een Groninger", zegt Geert tegen Shownieuws. "Ik hou van deze omgeving, ik hou van deze weertypes. Ja, alles past bij mij."

Pensioen

Pendelend tussen Nederland en Curaçao zal Geert genieten van zijn pensioen. Hij is niet rouwig om het aanstaande afscheid van zijn boerenleven. "Ik ben ook 67, ik heb het eeuwige leven ook niet", zei de Groninger eerder.

Proeven

Boer Geert deed in 2014 mee aan Boer Zoekt Vrouw en was een van de meest spraakmakende kandidaten uit de geschiedenis van het programma. Alle vijf de vrouwen die hij uitkoos na de speeddates wilde hij al 'proeven': MaryGeertjeHetty, Ada en Hilly.

Hetty

Toch moest Geert na een dagje uit kiezen: hij stuurde Geertje en Hilly naar huis. Wat volgde was een beregezellige logeerweek, waarin de boer volop verder snuffelde aan Mary, Hetty en Ada. De keuze viel uiteindelijk op Hetty, maar de relatie met de ietwat stijve Brabantse dame hield niet lang stand.

Ada

Na de breuk met Hetty nam Geert weer contact op met Geertje en bloeide een nieuwe romance op. Geertje staat nu zelfs op de enorme vrachtwagen waarin de boer zijn groenten vervoert. Intussen is Mary gelukkig met boer Gradus (uit een eerder seizoen) en heeft Ada in Dick de liefde van haar leven gevonden.


Meer over