Boer Gijsbert vader van een zoon

26 september 2014 13:29 | sterren | Door Televizier

Boer Gijsbert en Femke zijn de trotse ouders van zoontje Siem. Het is het tweede kindje voor het Boer Zoekt Vrouw Koppel-koppel.

Boer Gijsbert en zijn vriendin Femke leven op een roze wolk door de geboorte van zoon Siem. De baby is kerngezond. ‘’Het gaat hartstikke goed met Siem, en ook met mij’’, vertelt Femke tegen KRO.

Boer Gijsbert

Femke is erg blij dat boer Gijsbert gedurende de hele bevallig aanwezig was om haar te steunen, dit was de vorige keer namelijk niet het geval. ‘’Gelukkig kon Gijs dit keer ook bij de hele bevalling zijn en was er geen zieke koe die zijn aandacht nodig had’’, vertelt ze. Het Boer Zoekt Vrouw-koppel kreeg in 2012 voor het eerst een kindje.

Zoon

Boer Gijsbert en Femke hebben hun zoon, die voluit Gijsbert Simon heet, vernoemd naar de opa van de beroemde boer. "Siem is nu de vierde generatie die Gijsbert Simon heet. Dat vonden we wel een mooie traditie," aldus de blondine. Femke heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie.  

Boer Zoekt Vrouw

Boer Gijsbert ziet een gezinsuitbreiding nu al zitten, al is Femke daar nog niet helemaal over uit. "Gijsbert wil het liefst wel tien kinderen, maar ik heb net nummer drie ‘afgeleverd’. Dus daar gaan we eerst lekker van genieten", vertelt de dolgelukkige moeder.

Ook komkommerboer Arthur is vader geworden.

Meer over