Boer Henk en Fiona zielsgelukkig met eerste baby

Boer Henk, die in 2012 meedeed aan Boer Zoekt Vrouw, is voor de eerste keer vader geworden. Zijn vriendin Fiona beviel eind september van zoontje Owen.

"We zijn zo ontzettend gelukkig met Owen," vertelt Fiona op de website van Boer Zoekt Vrouw. "Hij is zo'n lief en voorbeeldig kindje." Owen is nu negen weken oud. "Hij slaapt goed, hij eet goed en we genieten volop van hem."

Owen

"Henk is een geweldige vader," aldus Fiona. Zij is nu zelf even niet meer buiten aan het werk tussen de koeien, maar omdat het in de wintertijd wat rustiger is op de boerderij, is dat geen probleem. Voor Henk gaat het boerenleven wel gewoon door. "Hij komt vaak even binnen om Owen te knuffelen, en blijft dan soms net even wat langer hangen. Zodra Henk er is, lacht Owen al."

Mixje

"Op wie hij het meeste lijkt? Dat is een goede vraag, daar zijn we nog niet helemaal uit. Het is echt een mixje. Boven zijn neus lijkt hij op Henk en onder zijn neus op mij," lacht Fiona. "Het geeft ons een fijn en trots gevoel dat ons z'n mooi en gezond kind is gegund. Door Owen z'n komst zijn we nu echt een gezin."

1.109 brieven

Henk deed mee aan het zesde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Uiteindelijk koos hij uit de 1.109 brieven voor Fiona. Behalve boerenhunk Tom uit de reeks van 2015 was Henk de populairste Boer Zoekt Vrouw-boer ooit.

Lees ook:
Boer Tom heeft nieuwe vlam: smoorverliefd op Marieke

Reageren