Boer Jan en Rianne gaan samenwonen

23 april 2015 17:24 | sterren | Door Televizier

© KRO

Rianne treft volop voorbereidingen om in te trekken bij boer Jan. Ze heeft haar huis in de verkoop gezet en is druk bezig met solliciteren op Texel.

Het samenwonen van boer Jan en Rianne komt nu wel heel dichtbij. "Sinds deze week staat mijn huis in de verkoop op Funda," schrijft Rianne op de website van Boer Zoekt Vrouw. "Binnen een paar maanden hoop ik mij toch wel op Texel te hebben gevestigd."

Rianne

Verder zoekt Rianne een baan op Texel. "Ik ben druk bezig met solliciteren," vertelt ze. "De eerste drie gesprekken zitten er al op. Volgende week nog twee en hopelijk kan ik een beetje een keuze maken. Helaas is de banenmarkt niet zo uitgebreid op Texel voor wat betreft wat ik zoek. Ik moet roeien met de riemen die ik heb, maar er zit vast wel wat leuks tussen!"

Katten

Rianne kijkt erg uit naar het moment dat ze op de boerderij van Jan woont. Momenteel is ze de ene helft van de week bij hem en de andere helft in haar eigen huis. "Het leven van twee verschillende levens is toch niet zo makkelijk heb ik gemerkt. Van dinsdag tot en met vrijdag woon ik nog in IJmuiden en heb ik hier mijn werk, paard, katten en vrienden. Van zaterdag tot en met dinsdag woon ik bij Jan."

Geen WhatsApp

De dagen zonder Jan zijn lastig voor Rianne. "We bellen gelukkig wel bijna elke dag als we niet bij elkaar zijn. Jan is niet zo van de WhatsApp namelijk. Als we bellen gaat de tijd echt zo ontzettend snel en kan er zo één of twee uur voorbij gaan zonder dat we het merken."

Lees ook:
De 3 opvallende babynamen van boer Jan en Rianne.

Meer over