Van Vos

Boer Marc is vader

Boer Marc en zijn vriendin Merel zijn ouders geworden van Vos Melle Jels.

Marc hield aan het programma Boer zoekt vrouw Anne-Kim over, maar die relatie strandde. Uiteindelijk wist Marc een nieuwe liefde te vinden in de vorm van Merel. En daarmee heeft hij nu dus een jongetje.

"Gek gevoel"

De redactie van Boer zoekt vrouw heeft al contact gehad met Marc over zijn eerste ervaringen als kersverse papa. "Het is echt een gek gevoel. Je bent opslag verliefd en je weet dat je alles voor dat mannetje wil doen. En elke keer als je hem ziet, komt er soort drug vrij die je helemaal gelukkig maakt. Te gek! En niet goed te omschrijven", zo zegt hij.

Lees ook: Boer Marc heeft een nieuwe vriendin

Drie namen

Het kind heeft drie namen, die allemaal erg zorgvuldig zijn gekozen. "Merel vindt de naam Vos heel erg leuk, want haar zoontje uit een eerdere relatie draagt onder andere de naam Wolf. En ik vind Melle heel erg leuk en de naam Jels is uit de familie. Ik vind alle de namen leuk. Als ik wil kan ik hem Melle noemen. Maar tegenwoordig zijn de vrouwen de baas, dus zij mag beslissen hè, haha!"

Met moeder Merel gaat het erg goed, los van een paar ongemakken die erbij horen, aldus Marc, die nog twee maanden in Nederland blijft om bij het kind te zijn.

Lees ook: Verhuist Boer Marc naar Nederland voor baby?

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Boer Marc uit Zambia en zijn vriendin Merel zijn ouders geworden van baby Vos Melle Jels! 👶🏻♥️ // 📷 @jongenribbiusphotography

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Meer over:

Reageren