Boer Tom definitief geen setje met Rimke

Jan, Geert, Theo en Bertie zaten maandag bij De Wereld Draait Door aan tafel met de vrouw van hun keuze. Maar de felbegeerde boer Tom kwam alleen...

Tijdens de reünie van Boer Zoekt Vrouw was het eigenlijk al duidelijk: boer Tom en Rimke waren niet meer zo gek op elkaar. Nu, zes weken na de opnames van de reünie, is het definitief: de boer en de Friese kapster zijn geen stel. Tom kwam als enige van de vijf boeren zonder vrouw naar de nabeschouwing in De Wereld Draait Door.

Boer Tom

“Zes weken terug hadden we al twijfel,” vertelde Tom aan Matthijs van Nieuwkerk. “Dat hebben we toen ook gewoon verteld. En het gevoel dat zou moeten bloeien, heeft niet doorgezet.” Tafelheer Marc-Marie Huijbregts vond het jammer: “Ik vind het altijd jammer als mensen zo’n hele reis ondergaan en dan denken iemand te vinden, maar dat het dan toch mislukt.”

Serieus

Marc-Marie vroeg aan boer Tom: “Jouw vrienden zeiden: na een paar maanden trekt hij zich terug. Had je het idee dat je dat deze keer ook gedaan hebt?” De boer uit Nieuwe Niedorp is daar heel duidelijk over: “Helemaal niet. We zijn er ontzettend serieus ingestapt.”

Spelregels

Toch is het niets geworden tussen Tom en Rimke. Ze lijken ook wel last te hebben gehad van de 'regel' dat ze niet in het openbaar mochten verschijnen: “Door de beperking in de spelregels, kun je geen kant op. Je bent aan je huis, de bank, de eettafel en de keuken gebonden in die vier, vijf maanden. In de tussentijd heb je elkaar dan wel ontzettend goed leren kennen, maar alleen binnenshuis.”

1800 brieven

Matthijs van Nieuwkerk vroeg zich af of Tom nu zijn overige 1800 brieven weer tevoorschijn haalt. Tom geeft toe dat hij ze wel heeft bewaard: “In een paar bollenkisten in een hoekje achterin.” Ook Bertie blijkt een verdwaalde brief voor Tom bij haar post te hebben gevonden: “Ik heb er ook nog één hè?”

Hectische tijd

Tom gaat echter niet meteen weer op jacht naar een andere vrouw: “Het is een ontzettend hectische tijd geweest. Het is voor mezelf prettig om nu tot rust te komen en dit af te sluiten. En dan maar eens kijken wat ik ga doen.”

Lees ook:
Boer Tom is niet verliefd.

Meer over:

Reageren