Boer Tom is te druk voor nieuwe liefde

29 April 2015 12:04 | sterren | Door Televizier

© Hans-Peter van Velthoven

Boer Tom heeft na Boer Zoekt Vrouw nog geen nieuwe relatie. Hij is op het moment erg druk met zijn bollenbedrijf en heeft weinig tijd voor de liefde.

Boer Tom vertelt aan De Telegraaf dat de zoektocht naar een nieuwe liefde even op een lager pitje staat na Boer Zoekt Vrouw. "Het programma was een prachtig avontuur, maar nu is het tijd voor andere dingen."

Tulpen

Die andere dingen zijn voor een groot deel het boerenbedrijf. Tom heeft deze periode zijn handen vol aan de tulpen: "We zijn momenteel elke dag met zes man op het land bezig. Maar het duurt nog een aantal weken voordat de tulpen echt helemaal in bloei staan. Daarna gaan de bollen de grond uit en worden ze geëxporteerd naar onder meer Polen en Rusland."

Boer Tom

Een drukte van jewelste dus op de boerderij in Nieuwe Niedorp, maar op liefdesgebied doet Tom het kalm aan: "Ik geniet nu even van de rust die ik heb teruggekregen." Tom was de populairste BZV-boer ooit: hij kreeg maar liefst 1808 brieven. De Friese Rimke kwam als de vrouw van zijn keuze uit de bus, maar na een tripje naar Dubrovnik bleken de twee toch geen match.

Lees ook:
Rimke is blij dat Boer Zoekt Vrouw afgelopen is.

Meer over