Boer Willem uit Boer Zoekt Vrouw wil graag een televisiecarrière

20 februari 2014 17:28 | sterren | Door Televizier

Willem Beekman, de homoboer uit Boer Zoekt Vrouw zit werkloos thuis en heeft genoeg tijd om plannen te maken voor de toekomst. Een tv-programma maken ziet hij wel zitten.

Aan Weekend vertelde Willem: “Ik zou graag een tv-programma maken of presenteren, al heb ik daar nooit een aanbieding voor gehad. Meedoen aan een programma als Wie is de Mol lijkt me ook geweldig. Ik houd van dingen die uitdagend en avontuurlijk zijn.”

Geen partner

Willem deed vorig jaar mee met het programma Boer Zoekt Vrouw, maar vond daar helaas geen partner: “Omdat ik nu op het hoogste niveau naar een partner heb gezocht en dat mislukt is, weet ik dat je een partner niet vindt door heel erg te gaan zoeken. Hij komt vanzelf op je pad en anders maar niet. Die gedachte geeft me innerlijke rust.”

Homoseksualiteit

Willem is blij dat er op een positieve manier aandacht is gekomen voor homoseksualiteit in de agragrische sector: “De jonge boerenzoons met dezelfde gevoelens als ik hebben nu gezien dat hun ouders daar helemaal niet raar op te hoeven reageren.”

Camera's

Willems ambities zijn aangewakkerd door zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Al die camera’s dag en nacht vond hij heerlijk: “Dat had ik van tevoren niet verwacht.”

Afgelopen oktober liet Willem weten gestopt te zijn met zijn zorgboerderij.

Meer over