'Het klinkt goed'

Boer Zoekt Vrouw-Geert en Geert-Jan nemen een duet op

8 juni 2022 12:50 | sterren | Door Esther Hut

© Talpa

Het is niet eens carnaval, maar boeren Geert-Jan en Geert, die in seizoen 2019/2020 te zien waren in Boer Zoekt Vrouw, hebben samen een feestnummer opgenomen. Of er een carrière switch in zit valt nog te betwisten.

Geert-Jan kwam met het idee, omdat hij vindt dat hij zelf wel een moppie kan zingen en besloot Geert te bellen met het idee. “Geert-Jan belde me op en zei: ‘ik heb iets. We gaan een liedje opnemen’. “Maar je kunt niet eens zingen man zei ik nog. Maar zogezegd, zo gedaan,” vertelt Geert aan Shownieuws.

Feestnummer

Goed luisteren of ondertiteling zou misschien wel handig zijn, want wat de mannen precies allemaal zingen is nog niet helemaal duidelijk. Het lied heet in ieder geval Ik Ben Blij in de Nederlandse klei en is duidelijk een feestnummer. Het eindresultaat valt Geert eerlijk gezegd alles mee. “Ik dacht nog in het begin ‘het zal wel gruwelijk tegenvallen en klinken’, maar ik moet eerlijk zeggen het klinkt goed.”

Hitje

Denken de mannen dat hun nummer een hit gaat worden? “Dat denk ik niet,” zegt Geert-Jan. “We blijven bescheiden he.” “Ik denk dat we in de uitvaart Top-10 komen,” grapt Geert.

Bekijk een deel van het nummer hieronder en oordeel zelf.

Meer over