Boer zoekt vrouw zonder kinderwens

Relatie boer Jan en Nienke gesneuveld

27 augustus 2020 10:45 | sterren | Door Jef Willemsen

© KRO-NCRV
Het is over en uit tussen Jan en Nienke, het koppel uit 't vorige seizoen Boer zoekt vrouw. De twee bleken onverenigbare ideeën over de toekomst te hebben.

Jan (36) en Nienke maken het einde van hun relatie bekend via KRO-NCRV.

Kinderen (g)een bezwaar

Tijdens Boer zoekt vrouw maakte Jan er al geen geheim van: met zijn eerste echtgenote kreeg hij vier kinderen en dat was voor hem betreft voldoende. Hij had zich zelfs al laten steriliseren. Nienke gaf echter wel aan een kinderwens te hebben, maar het tweetal meende dat ze daar wel uit zouden komen. Een sterilisatie is immers omkeerbaar.

Gaat niet werken

Hoewel Nienke het goed kon vinden met Jans kinderen ze ook haar plekje op zijn zorgboerderij had gevonden, bleef de kinderwens tussen hen instaan. Jan verklaart: "Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben. Ik gun dit Nienke heel erg en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan." Zelf zegt Nienke: "De laatste weken liep het allemaal wat stroever. Ik hoopte dat een weekendje weg ons dichter bij elkaar zou brengen. Maar na dit weekend kwamen we allebei tot de conclusie dat het niet gaat werken."

De ex-en laten weten dat er geen ruzie is: ze gaan met liefde uit elkaar.

Meer over