'Eindelijk bevrijding'

Boer Zoekt Vrouw-Janine en Sander eindelijk samen uiteten

25 mei 2022 15:55 | sterren | Door Esther Hut

© KRO-NCRV / Linelle Deunk

Waar Janine het tijdens de logeerweek in Boer Zoekt Vrouw nog erg moeilijk had en niet zeker wist of Sander wel de juiste keuze zou zijn, is ze inmiddels helemaal hoteldebotel op hem.

Sander stak vanaf begin af aan al niet onder stoel of banken dat hij Janine wel zag zitten en ook tijdens de citytrip zag je hem stralen. Gelukkig kregen we in de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw vorige week het verlossende antwoord dat de twee nog steeds bij elkaar zijn en iedereen mag dat nu weten.

Geen geheim meer

Sander en Janine hoeven niet meer in het geheim met elkaar af te spreken en kunnen nu met een gerust hart naar een restaurant. “Eindelijk bevrijding. Eerste keer samen de deur uit heeft even op zich laten wachten. Maar dubbel en dik waard.” Laat Janine op haar Instagram weten met een foto van Sander.

Aan de hashtags te zien heeft ze Sander zelfs al de bijnaam ‘Sanny’ gegeven.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Janine (@janinelardinois)

Elke week zien

Het is voor het stel ook niet heel makkelijk om af te spreken, aangezien Sander in Friesland woont en Janine in Limburg. Maar eerder liet Janine op de site van Boer Zoekt Vrouw al weten dat “ze elkaar het liefst elke week zien. Maar dat gaat niet altijd door het werk. We moeten dat goed plannen. En als het mooi weer is, dan zijn er soms andere dingen te doen dan elkaar te zien."

Meer over