Artiestennaam RJ69

Boer Zoekt Vrouw-Rob komt met eigen muziek: ‘Wendy heeft me geïnspireerd’

30 mei 2022 11:50 | sterren | Door Esther Hut

© Video Telegraaf

Nu de liefde tussen kersenteler Rob en zijn Wendy niet is opgebloeid na Boer Zoekt Vrouw, pakt Rob zijn liefde voor muziek maar weer op. Toch heeft Wendy wel een beetje invloed gehad bij het schrijven van de nummers.

Aan de Telegraaf vertelt Rob dat hij al bijna zijn hele leven muziek speelt en vanaf zijn zevende al eigen nummers schrijft. Hij vindt het dan ook tijd dat andere mensen ervan kunnen meegenieten. Daarom heeft hij afgelopen winter een album gemaakt dat nu te luisteren is op Spotify.

Kampvuurmuziek vs Rock & Roll

Wat kunnen we verwachten van het album? “Rock ’n Roll en een beetje kampvuurmuziek, country,” geeft Rob aan.“Wendy heeft mij zeker geïnspireerd, maar het komt ook uit mijzelf." Verder is de aanleiding van het album een reis naar Kenya die hij in 2019 heeft gemaakt en waar een aantal nummers is ontstaan.

Goed gevoel over Boer Zoekt Vrouw deelname

Rob kijkt met een goed gevoel terug op zijn Boer Zoekt Vrouw avontuur. “Ik er veel van geleerd. Je leert ook jezelf kennen en vooral je valkuilen.” Het advies don’t jump on the other heeft hij veel aan gehad. Dat ik zo graag richting die ander wil, en dat komt bij die ander soms wel too much over. Je moet het zelfvertrouwen hebben en denken ‘Je bent zo goed als je bent’ en dat is een beetje mijn valkuil geweest.”

RJ69

Voor de geïnteresseerden: de zes nummers van Rob zijn op Spotify te luisteren onder zijn artiestennaam RJ69. “Dat is trouwens mijn geboortedatum voor de duidelijkheid," zegt Rob nog snel.

Meer over