Boer Zoekt Vrouw-stel Gijsbert en Femke verwacht vierde kindje

Gijsbert en Femke, die meededen aan Boer zoekt vrouw 2010, maken zich weer op voor gezinsuitbreiding. Volgend jaar kruipt er nog een kind rond op de boerderij.

Boer zoekt vrouw-boer Gijsbert Bakhuisen krijgt komende winter een derde kind. Zijn vriendin Femke is opnieuw zwanger, meldt het AD. Femke heeft ook al een zoontje uit een eerdere relatie, Romke (8 jaar), dus samen met de Bakhuisen-telgen Marije (3) en Siem (0) komt de teller volgend jaar op vier kinderen te staan.

Boer Gijsbert

Gijsbert is blij met de snelle gezinsuitbreiding. "Gijs wilde wel graag een groot gezin, omdat hij zelf ook uit een groot gezin komt," vertelt Femke aan het AD. De kinderen van het stel komen kort na elkaar, maar dat vindt de boerin geen probleem. "Dan zijn we straks ook weer een keer klaar op het schoolplein," lacht ze. "Het is zoals het is. We hebben dit niet bewust gepland, maar het wordt ons gegund en gegeven. Daar zijn we dankbaar voor."

Femke

"Ik had vroeger nooit gedacht dat ik zo'n groot gezin zou krijgen," aldus Femke. "Ik wist eigenlijk niet eens dat ik kinderen zo leuk zou vinden. Ze zeggen weleens dat bij het eerste kind ook de ouders geboren worden. Je ontdekt dan een heel nieuw deel van jezelf. Zo heb ik dat ook ervaren."

Lees ook:
Boerin Agnes in financiële problemen 

Reageren