Boer Zoekt Vrouw-ster Theo stopt met kaasbedrijf

23 januari 2017 12:32 | sterren | Door Televizier

© Screenshot SBS 6

Theo Koopman werd in 2015 wereldberoemd in Nederland door zijn deelname aan Boer zoekt vrouw. Binnenkort is hij echter kaasboer-af, Koopman verkoopt zijn bedrijf en landerijen.

Aan Shownieuws vertelt Theo over zijn besluit om samen met z'n broer de familieboerderij en het bedrijf in de verkoop te doen.

Niet meer moeten

De kaasboer was simpel gezegd toe aan een nieuwe uitdaging. "Ik ben nu 52. Wil ik dit nog tot m'n 65e of m'n 70e? Ik wil nog een hoop leuke dingen doen en niet meer altijd dat "moeten" op het bedrijf. Nu ga ik doen waar ik zin in heb. En als ik weer een paar weken wil werken, ga ik een paar weken werken."

Acht miljoen

Wie het kaasstulpje van de boer wil overnemen, zal behoorlijk in de buidel moeten tasten. De vraagprijs is zo'n 8 miljoen euro. Voor dat bedrag ben je ook eigenaar van de ruim 96 hectare grasland rond het bedrijf. 

Theo en de liefde

Theo was in 2015 één van de smaakmakers van Boer zoekt vrouw, hij zorgde indirect voor een unieke situatie tijdens de logeerweek. Na een dag of wat biechtte hij op gevoelens te hebben voor Nancy, waarna de twee andere logees vrijwillig vertrokken en hij alleen met haar achterbleef. Van liefde kwam niets en inmiddels heeft Nancy een andere man gevonden. Theo is al die tijd alleen gebleven, maar is niet van plan straks een nieuwe liefdesspeurtocht te starten: "Ik zoek geen vrouw, ik moet er gewoon een keer tegenaanlopen, denk ik."

Meer over