'Uit elkaar gereten'

Boer Zoekt Vrouw viervoeter Tommy aangevallen door andere hond

25 maart 2023 10:27 | sterren | Door Jef Willemsen

© KRO-NCRV/Linelle Deunk
Yvon Jaspers deelt een verdrietig bericht op Instagram: haar elfjarige labradoodle Tommy is flink gewond geraakt door een onverwachte aanval van een andere hond.

Jaspers (50) vertelt het verhaal op Instagram en deelt enkele hartverscheurende foto's van Tommy, haar trouwe metgezel tijdens Boer zoekt vrouw

Bijtwonden

Volgens Yvon liep haar zestien jaar oude zoon Tijl een rondje met Tommy toen het dier 'te grazen werd genomen door een enorme hond'. De bejaarde labradoodle kon weinig terugdoen: "Minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Nu diepe bijtwonden en hechtingen. Tom is in totale shock. Die lieve wijze rustige goedzak moet teveel meemaken op zijn oude dag. Ik kan niet meer stoppen met huilen."

Verbrijzeld

Begin januari van dit jaar liet Jaspers al weten dat Tommy een verbrijzelde meniscus en gescheurde kniebanden had opgelopen nadat hij tijdens een potje stoeien van de trap was gevallen. Het dier wachtte toen al een lange, pijnlijke revalidatie waardoor hij niet te zien is in het komende seizoen van de boerendatingshow.

Meer over