Boerin Bertie en ex-vriendin Esther samen op Gay Pride

Boerin/dj Bertie draaide tijdens de Amsterdamse Gay Pride plaatjes op een partyboot en werd daar verrassend genoeg vergezeld door haar ex-vriendin Esther.

Boerin Bertie vond in Boer Zoekt Vrouw na een moeizame logeerweek de liefde bij Esther, maar in juni werd bekend dat de twee niet langer een relatie hadden. Nu zijn de vrouwen toch weer samen gespot, tijdens de Canal Parade van de Gay Pride in Amsterdam.

Dining Divas

Bertie, die naast haar activiteiten als boerin ook bijklust als dj, draaide tijdens het evenement plaatjes op de boot van de eetclub Dining Divas. En daar was haar ex-vriendin Esther was ook bij. Persbureau ANP legde de Boer Zoekt Vrouw-sterren stralend vast op de gevoelige plaat.

Gay Pride

"Ik ben wel vaker op de Gay Pride geweest," vertelde Bertie in RTL Boulevard, "maar dan stond ik gewoon langs de kant te kijken en dan ging ik na afloop nog even de stad in, een drankje en een dansje doen. Dat doe ik dit jaar maar even niet. Als ik in een grote massa loop en ze krijgen me in de smiezen, ben ik bang dat ik aan alle kanten wordt gepakt."

Integratie

De Zeeuwse boerin ging niet alleen naar Amsterdam om te feesten; ze staat ook achter de gedachte van de Gay Pride. "Ik vind het een groot goed dat het in Nederland heel erg vrij is, als je het vergelijkt met andere landen. Aan de andere kant denk ik dat de integratie wel een punt van aandacht is, omdat die nog steeds niet optimaal is."

Esther en Bertie

Bertie reageerde in RTL Boulevard ook op haar breuk met Esther. "Het is een hele hectische tijd geweest. Het zat ons op een gegeven moment echt tot hier en daarom hebben we heel bewust gezegd: even helemaal niets, even terug naar af." Of de boerin ooit weer samenkomt met Esther? "Ik sluit niets uit."

Lees ook:
Esther en boerin Bertie uit elkaar

Reageren