Boerin Bertie weer aan de slag als dj

Boerin Bertie pakt haar oude passie weer op: ze staat bijna elk weekend achter de draaitafel als dj. Haar geliefde Esther is trots op haar.

Esther schrijft in een brief op de website van Boer Zoekt Vrouw dat de Zeeuwse boerin weer volop aan de bak is als dj. "Bertie heeft haar passie weer opgepakt en is weer lekker plaatjes aan het draaien," aldus de Den Helderse.

Geen verzoekjes

"Ik ben zo trots op haar en ik vind het geweldig om haar helemaal in haar element te zien," schrijft Esther. "Ze vond het wel spannend om na al die jaren weer te draaien. Voornamelijk omdat ze nu haar eigen smaak draait en geen verzoekjes. Ik vind het te gek!" Bertie was jaren geleden ook al actief als dj en deed toen als lid van 'DJ Team Renesse' mee aan Te Land, Ter Zee En In De Lucht.

Boerin Bertie

Het publiek is onder de indruk van de dj-kunsten van Bertie. "Ik zie en hoor dat het bij het publiek ook in de smaak valt," weet Esther. "Echt te gek!! En zo zijn we bijna elk weekend onder de pannen, hahaha." Esther rijdt elk weekend van Den Helder naar Zeeland om bij Bertie te kunnen zijn. "Dat is zo'n vijfhonderd kilometer op en neer. Samenwonen zit er nu nog niet in. Het is wel vermoeiend, ik heb mijn leven hier in Den Helder en ik heb een leven in Zeeland bij Bertie."

Fidèle

Ondertussen heeft Esther haar hond ook voorgesteld aan Bertie. "Afgelopen weekend was Jop, mijn Jack Russell, voor de eerste keer mee naar Zeeland. Hij vond het fantastisch!" De veelbesproken hond van de boerin moet nog even wennen aan Jop. "Tussen Fidèle en Jop loopt het nog wat stroef. Dat heeft meer tijd en geduld nodig. Maar we denken dat dat wel losloopt." Zoals het uiteindelijk ook helemaal goed kwam tussen Bertie en Esther.

Lees ook:
Boerin Bertie hakt erop los op BZV-afterparty.

Reageren