Boerin Bertie weer aan de vrouw

12 februari 2017 18:51 | sterren | Door Televizier

© KRO

Bertie Steur heeft de liefde weer gevonden: de Expeditie Robinson winnares is sindskort gelukkig met Rosita, die ze al leerde kennen tijdens Boer zoekt vrouw.

Bertie en Rosita kennen elkaar al sinds 2014 toen Rosita een brief naar Boer zoekt vrouw schreef om in contact te komen met de eigenzinnige Zeeuwse boerin.

Dagdate

Het leek te klikken tijdens de speeddate en ze gingen op dagdate, maar daar bleek dat Rosita in de tussentijd voor een andere vrouw was gevallen. Rosita verliet het spel en Bertie werd na vallen en opstaan gelukkig met Esther. Maar toen die relatie afgelopen december sneuvelde, kwamen de twee weer met elkaar in contact.

Smoorverliefd

Daarna ging het snel, zo vertellen de twee tortelduifjes op de Boer zoekt vrouw-siteBertie vertelde al tijdens de opnames onder de indruk te zijn van Rosita: "Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen.''

Lees ook: En dan krijgt Bertie mogelijk ook nog eens een eigen tv-show met JayJay Boske

Meer over