Botoxgate: Caroline de Bruijn woest op Sophie Hilbrand

9 september 2015 11:01 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Caroline de Bruijn, de 53-jarige GTST-actrice, is niet zo positief over het schoonheidsprogramma Sophie In De Kreukels van Sophie Hilbrand. Ze noemt het programma ‘riooljournalistiek’.

De GTST-actrice kwam vorige week in het nieuws door Sophie In De Kreukels. Caroline zou degene zijn die een advocaat op Sophie had afgestuurd nadat ze eerder op een rode loper-event zou hebben toegegeven dat ze botox gebruikte. BNN schrapte het gewraakte fragment, maar Sophie droeg in de uitzending wel spottend de eerste regels van de GTST-tune voor. Vervolgens wisten alle media zeker dat het om Caroline de Bruijn zou gaan omdat zij een van de weinige GTST-actrices is die op de bewuste rode loper liepen.

Geen schot in de roos

De actrice laat nu aan Shownieuws weten dat ze niet gecharmeerd is van Sophie’s actie. “Ik vind het heel vervelend dat alle pijlen naar mij gericht werden op het niets af. Dat was helemaal niet terecht. Ze moeten maar heel blij zijn met zichzelf”. Ook gaat de boze verdachte zeker niet het programma kijken. “Eigenlijk heb ik niet zo’n zin om over mijn rug ze nog meer publiciteit te gunnen. Ik zou eigenlijk zeggen: ‘de ballen ermee’!”

Lees ook:
Een dreigende rechtszaak voor Sophie Hilbrand?

Meer over