Mental health

Boulevard-presentatrice Bridget Maasland wekelijks naar de psychiater

16 november 2023 20:13 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Bridget Maasland is opvallend openhartig over haar gezondheid. Zo vertelt de presentatrice in de BLVD-podcast dat ze regelmatig psychiatrische hulp zoekt.

In gesprek met Rob Goossens en Eric de Munck, haar collega's bij RTL Boulevard, geeft Maasland aan hoe ze dagelijks struggelt."Ik loop wekelijks bij een psychiater, omdat ik me mentaal goed wil voelen. Eigenlijk werkt dat alleen maar als je ook aan de andere kant werkt."

Bewust

Over die andere kant geeft ze een simpel voorbeeld. De 49-jarige presentatrice doet vooral het laatste jaar zoveel als mogelijk om gezond te leven, maar af en toe kan ze de verleiding niet weerstaan. "Ik hou heel erg van tortillachips, bijvoorbeeld. Met kaassaus. Dat je ‘m even scant: ‘Oh, daar moet ik 3,5 uur voor wandelen'. Dat ik dan toch vaker zou denken; pick your battles of kill your darlings, of hoe je het ook wil noemen. Ik neem dan liever dat ene wat ik echt lekker vind. Eén keer. En de volgende keer laat ik het misschien staan. Je gaat bewuster in het leven staan." Dat alles doet Bridget om haar fysiek te herprogrammeren. "En uiteindelijk moet het een holistisch geheel worden. Het een kan niet zonder het ander."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Meer over