Bram Moszkowicz keert terug in de rechtszaal

29 maart 2016 10:25 | sterren | Door Televizier

Nederlands bekendste advocaat Bram Moszkowicz zegt dat hij mogelijk terugkeert in de rechtszaal. "Ik heb net een handtekening onder een nieuw contract gezet." 

Bram vertelt dit in gesprek met HP/De Tijd. "Ik kom weer terug in de rechtszaal. Huiver alom! Nee, ik zweer het je, en schrijf het maar op ook!" Wat de voormalig strafpleiter gaat doen is nog ongewis. 

Geschorst

Wellicht komt Bram wel met een eigen tv-programma, want in 2012 werd hij door de tuchtraad geschorst voor het leven. Deze schorsing kan niet ongedaan worden gemaakt, dus als advocaat zal hij niet terugkomen.

Geen herinschrijving

Bij De Orde van Advocaten in Amsterdam weten ze ook nog niks. "Wij weten niet van herinschrijving, als hij weer in Amsterdam aan het werk zou gaan, had ik dat geweten", laat deken Pieter van Regteren Altena aan RTL Nieuws weten. Wel zou hij naar eigen zeggen over twee jaar weer kunnen vragen om beëdigd te worden. Zal Bram de nieuwe Judge Judy worden van de lage landen? 

Opzet

Bram uit in het interview ook zijn vermoedens van opzet achter het beëindigen van zijn carrière: "Ik heb vijanden gemaakt binnen de kasteelmuren, waar de heilige huisjes zijn gehuisvest."  

Meer over