Bridget Maasland adopteert hondje van Johnny Depp

28 maart 2016 12:02 | sterren | Door Televizier

© SBS/Elvin

Bridget Maasland heeft een blijvende herinnering overgehouden aan haar Hollywood avontuur. Ze ontfermt zich binnenkort over de hond van Johnny Depp.

Bridget vertelde het opmerkelijke nieuws in een interview met Evert Santegoeds.

Jack

Voor haar programma draaide Bridget thuis in Hollywood bij producente Christine Peters. Ze woont in een straat waar filmster Johnny Depp heel wat huizen heeft. Maaslands oog viel toen op hondje Jack dat wat verloren kwam aangelopen. Toen ze zijn verhaal hoorde was ze direct verkocht. Jack woonde namelijk samen met een stel pitbulls en viel behoorlijk uit de groep, vandaar dat hij vaak bij Christine kwam buurten. Ze had al eens eerder het aanbod gekregen Jack onder haar hoede te nemen, maar Peters heeft zelf al vijf honden.

Tibbs

Hondenliefhebster Bridget verloor begin dit jaar haar eigen huisdier Tibbs, een Spaans zwerfhondje dat ze ooit geadopteerd had: "En nu dacht ik: ach wat, ik neem Jack mee naar huis. Helemaal nadat ik mijn zoon Mees (7) een foto heb gestuurd is er ook geen weg meer terug, het heeft wat voeten in de aarde om hem hier te krijgen, maar het gaat gebeuren. Ik hoop hem over twee weken hier te hebben!".

De eerste aflevering van Bridget in Hollywood trok 239.000 kijkers. Niet zo heel veel.

Meer over