Bridget Maasland gaat meer voor RTL doen

27 december 2016 09:29 | sterren | Door Televizier

© SBS

Sinds haar overstap naar RTL is Bridget Maasland voornamelijk te zien als razende reporter bij RTL Boulevard. In 2017 gaat de presentatrice ook andere dingen doen voor de zender.

Het was een bewogen jaar voor Bridget Maasland. Begin februari nam ze in tranen afscheid als presentatrice van Shownieuws en verruilde ze SBS 6 voor Net 5 waar ze één van de nieuwe boegbeelden zou worden. Dat was van korte duur: in augustus kwam naar buiten dat Bridget een contract bij RTL had getekend.

Contract

Tot op heden is Bridget behoorlijk druk als verslaggever van het vernieuwde RTL Boulevard. Ze vliegt de wereld over om te praten met sterren op locatie, maar daar blijft het niet bij zo vertelt de 41-jarige presentatrice aan Weekend: " De overstap van SBS 6 en Net5 naar RTL was groot, maar het komt allemaal zó leuk op me over! Ik ga het komende jaar nog veel meer doen bij RTL, dat staat allemaal netjes in mijn contract, maar daar mag ik natuurlijk nog niets over zeggen."

Eigen stempel

Ondanks haar relatief beperkte rol binnen RTL Boulevard verveelt Bridget zich naar eigen zeggen totaal niet: "Ik ben bij RTL meer programmamaker dan presentatrice. Daarom ben ik ook zo blij dat ik voor RTL Boulevard eigen items kan maken. Ik probeer op alles wat ik doe een beetje mijn eigen stempel te drukken.”

Meer over