Bridget Maasland sluit plastische chirurgie niet uit

23 oktober 2014 17:04 | sterren | Door Televizier

© SBS - Elvin

Bridget Maasland snapt dat haar lichaam op een gegeven moment de beste tijd wel heeft gehad. Om dit wat te camoufleren overweegt ze een cosmetische ingreep.

Bridget Maasland vertelt in weekblad Story dat ze haar huid in de toekomst misschien wel strak laat trekken. “Kijk, lichamelijk verval is natuurlijk niet leuk. Daar zit ik niet op te wachten. Het probleem is dat je het toch niet tegen kunt houden. Misschien dat ik over een paar jaar overweeg om iets aan mijn gezicht te laten doen, als dat nodig is. Dat doe ik dan wel goed overwogen, want ik laat niet iets uitvoeren waar ik niet achter sta”, aldus de Shownieuws-presentatrice.

Bridget Maasland

Bridget Maasland hoopt wel dat de mogelijke ingreep haar mooier maakt. “Veel mensen die de natuur te veel helpen, lijken een stuk ouder dan ze daadwerkelijk zijn. Eigenlijk heb ik nog nooit een heel goed voorbeeld gezien”, aldus de blondine.

Botox

Bridget Maasland heeft in het verleden al eens een spuitje laten zetten. “In een van mijn programma’s heb ik een keer botox laten spuiten en nog wat kleinigheden laten doen om wat trekjes weg te halen. Ik weet niet eens hoe het allemaal heet, zo weinig ben ik ermee bezig”, zegt ze.

Plastische chirurgie

Briget Maasland vertelt dat er niets meer van de behandeling te zien is, alles is weer puur natuur. “Dat spul is uiteraard allemaal uitgewerkt, dat is van heel wat jaren geleden. Maar mocht het nodig zijn, dan laat ik misschien wel iets doen. Niet te extreem, gewoon een heel klein beetje. Want ik ben ook nog eens bang voor naalden”, besluit ze.

Bridget Maasland laat zich voorlopig dus nog niet verbouwen, GTST heeft al wel een nieuw gezicht.

Meer over