Britt Dekker aan de slag voor SBS Shownieuws

7 januari 2014 14:29 | sterren | Door Televizier

Geen contractverlenging voor realitysterren Britt Dekker en Ymke Wieringa bij RTL 5. Maar het tweetal zit niet bij de pakken neer.

De meiden hebben waarschijnlijk alweer een nieuwe klus. Zo is Britt is momenteel druk aan de slag bij SBS 6. “Er staan echt allemaal dingen dat we op straat gezet zijn, maar dat is niet waar. Ymke gaat iets anders doen, dat is nog geheim, en ik ben nu items aan het maken voor Shownieuws en Show Vandaag” vertelde de altijd loslippige blondine in de radioshows 3FM en 100 % NL.

Contract

Maar een contract bij SBS heeft Britt nog niet. De voormalige RTL 5-ster: “Ik ben nu aan het kijken of het leuk is. Ik heb nog geen contract, maar zonder contract kun je juist bepalen wat je zelf wil, snap je? Dat is echt waar."

Niet werkloos

De twee zijn dus helemaal niet werkloos, zoals eerdere berichten aangeven. “We zijn dus helemaal niet werkloos. Ik krijg ook allemaal mensen op Facebook die zeggen: ‘Wat zielig voor je.’ We zijn echt niet zielig, hoor.”

Aan de bak in Blanes

Voorlopig kunnen kijkers van RTL 5 nog even genieten van avontuurlijke Britt en Ymke. In de realityshow Britt & Ymke aan de Bak in Blanes, te zien vanaf 7 januari, bezoekt het tweetal de Spaanse jongerenbadplaats Blanes. “Ik vind het wel een reet aan, hoor. Dat hebben we gemaakt toen we nog een contract hadden. Toen moesten we daarheen. Anders had ik er nooit naar toe gegaan” aldus Britt over de nieuwe show.

Meer over