Renze op Zondag

Britt Dekker confronteert Angela de Jong live op televisie: 'Jij haat mij zo erg'

29 mei 2023 10:25 | sterren | Door Janine van Rooden

© RTL XL

Britt Dekker was zondagavond te gast in de talkshow van Renze Klamer op RTL 4 om te praten over het NK Dressuur, maar dat gesprek nam een hele andere wending. 

Angela de Jong zat namelijk ook aan tafel en Britt gaf eerlijk toe dat ze daarom 'buikpijn van de zenuwen' had. "Jij haat mij zo erg."

Angela de Jong

"Ik haat niemand", begon Angela haar verweer. "Ik schrijf wel eens een kritische column over iemand, ja." Britt gaf haar groot gelijk, maar vroeg zich wel af of Angela dan geen 'intense haat' heeft naar de mensen waar ze zo kritisch op is. "Nee, dan zou ik het toch iets beter lezen als ik jou was", aldus de columniste.

Britt Dekker

De kritiek in Angela's columns laten Britt niet onberoerd. "Ik lees altijd alle columns en dan wil ik er graag wat mee doen, maar als iemand de hele tijd schrijft van 'je bent nep' vraag ik me af wat ik er dan mee moet doen." Daarop had Angela wijze raad voor de presentatrice. "Je moet gewoon jezelf zijn en iets minder de act van het meisje dat niks kan en dat toevallig verdwaald is in de televisiewereld."

Britt nam dit ter harte en kon dan uiteindelijk toch nog haar verhaal over het NK Dressuur kwijt aan Renze

Terugkijken

Je kan het fragment hieronder vanaf 31:55 terugkijken.

Meer over