Britt Dekker geeft unieke dolfijnenshow in Spanje

Er is een droom in vervulling gegaan voor Britt Dekker. De blondine heeft tijdens haar werkvakantie in Spanje een dolfijnen show gegeven.

"M'n droom is echt uitgekomen!!!! Heb dolfijnenshow gegeven in Spanje!! OMMMMMGGGG", laat een dolenthousiaste Britt Dekker weten op Twitter. Haar werkvakantie in Spanje kan duidelijk niet meer stuk.

Frans Bauer

Aan RTL Boulevard laat de realityster weten dat het altijd al haar droom is geweest om dolfijnentrainer te worden. Ze moet dan ook bekennen dat ze stiekem hartstikke jaloers is op Frans Bauer: "Ik ben erg jaloers op Frans Bauer, hij heeft namelijk een half jaar bij de dolfijnenshow gewerkt."

Britt & Ymke

Britt is samen met Ymke in Spanje voor de opnames van een nieuw programma. Dit nog titelloze programma van RTL 5 gaat over hoe jongeren vakantievieren. De dames bezoeken dan ook populaire bestemmingen zoals Blanes. De show zal pas in 2014 op tv zijn.

Waar Rook Is...

Gelukkig hoeven fans niet zo lang op hun favoriete realitysterren te wachten. Vanaf 27 augustus zijn Britt en Ymke op RTL 5 te zien met hun nieuwe programma Waar Rook Is... Zijn Britt en Ymke. In dit programma zoeken ze de waarheid achter verschillende roddels.

 

Reageren