Britt Dekker snapt BN'ers op Ibiza niet

Britt Dekker begrijpt er niets van dat bekende Nederlanders elkaar achterna vliegen naar Ibiza. De blondine lag lekker op het strand in Florida.

Volgens Britt Dekker zoeken de BN’ers de roddelpers gewoon op. “Je hebt één aankomsthalletje, dus al die fotografen staan je meteen op te wachten en dan weten ze precies wie waar heen gaat. Hoe stom wil je het hebben? Ik snap niet zo goed dat je naar Ibiza gaat, omdat alle paparazzifotografen daar op een bergtopje liggen,“ vertelt Britt aan Radio 538. Het is Gerard Joling zelfs gelukt om wereldnieuws te worden. 

Ibiza

Als BN’er hoor je er haast niet meer bij als je geen uitstapje maakt naar het Spaanse partyeiland. “Zelfs Patty Brard gaat naar Ibiza. Dan denk ik: écht iedereen gaat. Gaat zij al heel lang? O, ja. Patty’s Posse is al heel oud. Toen was ik iets van 12 en ik zie het nog voor me. Zij is echt een die hard. Dan mag het gewoon.” 

Britt voelt de druk

Ruim tien jaar geleden maakte Brard de niet al te smakelijke klysmashow Patty’s Posse. Zelf zou Dekker daar nooit aan meewerken. “Ik eet wel een paar pruimen, dan gaat het er ook wel uit.” 

Ibiza

Britt Dekker gaat niet naar Ibiza. “Ik ben in mei twee weken naar Florida geweest en deze zomer moet ik draaien voor Het Beste Idee van Nederland, dus kan ik niet echt weg. Het loopt tot 20 december.”

Britt kiest momenteel waarschijnlijk liever voor een intiem en romantisch weekendje Parijs met haar nieuwe liefde.

Meer over:

Reageren