Britt Dekker verdwijnt van tv

13 Augustus 2015 17:16 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt - RTL

Britt Dekker is niet langer op de buis als presentatrice. In de SBS 6-show Het Beste Idee Van Nederland wordt ze vervangen door Airen Mylene.

SBS 6 zet Britt Dekker niet meer in als presentatrice bij Het Beste Idee Van Nederland. De show komt dit najaar terug op de buis, maar zonder Britt: voortaan staat Airen Mylene naast Jochem van Gelder. Dat bevestigt SBS aan RTL Boulevard.

Paarden

SBS 6 heeft geen nieuwe programma's in de planning voor Britt en dus verdwijnt de blondine van de buis. Wel is ze nog elke week online te zien in haar YouTube-show PaardenPraatTV.

Ymke

Britt werd landelijk bekend door haar deelname aan het dating-programma Take Me Out, waarna ze ook gevraagd werd voor de realityshow Echte Meisjes In De Jungle. In 2011 kreeg Britt samen met Ymke Wieringa een online serie op RTL XL en vervolgens maakten zij de stap naar hun eigen RTL 5-programma's. Na shows als Britt En Ymke Stellen Vragen en Waar Rook Is Zijn Britt En Ymke, was er echter geen werk meer voor de dames.

Sterren Springen

Toch speelde Britt zichzelf weer in the picture met haar deelname aan Sterren Springen. SBS 6 liet haar reportages maken voor Shownieuws en eind 2014 was de blondine zelfs te zien in de grote show Het Beste Idee Van Nederland. Met de komst van Airen in dat programma komt er een (voorlopig?) einde aan de tv-loopbaan van Britt.

Lees ook:
Britt Dekker ontsnapt aan horror-oehoe 

Meer over