Britt en Ymke geen vriendinnen meer

Britt en Ymke werkten voor diverse RTL-programma’s intensief samen. Het einde van hun werkrelatie betekende ook het einde van hun vriendschap.

Britt Dekker en Ymke Wieringa schitterden geruime tijd in verschillende RTL Programma’s, waaronder Britt & Ymke Aan De Bak In Blanes en Britt en Ymke Stellen Vragen. De blondine vertelt aan weekblad Story dat ze geen vriendinnen meer zijn. ''Het contact tussen ons is verbroken”, aldus Dekker.

Britt Dekker

Britt weet niet wat de precieze reden achter de relatiebreuk is. “Ik weet niet waarom dat is. We hebben geen ruzie gehad, maar op de een of andere manier is onze vriendschap over. Ik hoor helemaal niets van haar. We hebben elkaar ook niets meer te zeggen”, vertelt ze.

Ymke Wieringa  

Britt en Ymke hebben natuurlijk zeer verschillende karakters, maar ze hadden samen maar één doel voor ogen: een mooi programma maken. “Er was veel kritiek op ons, maar omdat we elkaar hadden, bleven we erin geloven.”

Vriendschap

Britt Dekker hoopt dat de vriendschap ooit weer een nieuw leven in wordt geblazen.“Er veranderde ineens zóveel in ons leven dat we heel goed begrepen wat de ander doormaakte. We belden elkaar elke dag. Nu gaan we ieder onze eigen weg. Ymke bij National Geographic en ik bij SBS 6. Maar ik hoop dat het ooit weer goed komt”, besluit ze.

Britt Dekker is aanstaande zaterdag te zien in het nieuwe seizoen van Het Beste Idee Van Nederland.

Reageren