Britt en Ymke werden ongelukkig van talkshow

Voor veel presentatoren is het hebben van een eigen talkshow een grote droom. Zo niet voor Britt en Ymke, zij zijn blij dat ze van hun programma af zijn.

In eerste instantie was de talkshow Britt en Ymke Stellen Vragen een grote droom van Britt Dekker en Ymke Wieringa. Nu zijn de twee meiden blij dat ze van de show af zijn.

Britt ongelukkig

Britt en Ymke laten een de Telegraaf weten dat zij blij zijn dat er geen tweede seizoen komt van Britt en Ymke Stellen Vragen. Zo vertelt Britt: "Met twintig jaar was ik eigenlijk te jong. Zeker omdat we met één gast anderhalf uur moesten vullen. Zaten we daar met René Froger, wat een leeftijdskloof. Ik werd heel ongelukkig van dat programma."

Hier sluit haar presentatiemaatje Ymke zich bij aan: "Ik denk dat iedereen daar gebaat bij is: Britt en ik, de zender en de kijker."

Britt en Ymke mochten elkaar niet

Overigens mochten de twee dames elkaar aanvankelijk helemaal niet. Ymke vroeg zelfs aan de producenten van Echte Meisjes in de Jungle of Britt niet thuis kon blijven. Hier kwam ze al snel op terug: "Toen ik de rest zag, deed ik snel heel aardig, want ze bleek veruit de leukste te zijn."

Take me Out

Ook kan de brunette nauwelijks geloven dat zij en Britt hun carrière hebben overgehouden aan het datingprogramma Take me Out: "Take Me Out is toch het afvoerputje van de tv. Alleen een gestoorde geest verwacht dat zoiets het begin van een carrière is met programma's op prime time."

Waar Rook Is...

De twee krijgen dit najaar een programma wat ze wél op het lijf geschreven is. In Waar Rook Is...Zijn Britt en Ymke zoeken de dames als razende reporters uit welke roddels over verschillende BN'ers wel of niet kloppen. Het programma is vanaf dinsdag 27 augustus wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 5.

Reageren