Bruidsmodekenner Randy Fenoli hekelt jurk Melisa Schaufeli

20 September 2015 15:56 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL Late Night

De Amerikaanse stylist Randy Fenoli, bekend van realityshow Say Yes To The Dress, was dit weekend in Nederland. Bij RTL Late Night sprak hij schande van de bruidsjurk van Melisa Schaufeli. 

Fenoli staat bekend om zijn tactische eerlijkheid. Maar toen Humberto Tan hem een aantal Nederlandse sterren en hun jurken liet zien wond hij er geen doekjes om.

Máxima's grote boeket

De eerste bruid die de revue passeerde was koningin Máxima in haar jurk uit 2002. Randy vond de creatie toepasselijk koninkijk en mooi vallen, al was het boeket wel iets te groot voor zijn smaak. Daarna was het de japon van Chantal Janzen aan de beurt. De presentatrice trouwde eind 2014 in een creatie die volgens Randy íets teveel nadruk legde op haar buste. Maar, het feit dat Chantal volgens de kenner een prachtige vrouw was, maakte alles goed

Schaufeli schokt Fenoli

Daarna kwam een kiekje voorbij van de weinig verhullende jurk die Melisa Schaufeli vorig jaar droeg. Randy was stomverbaasd en kon in eerste instantie weinig meer uitbrengen dan: "Ze is half naakt". Eenmaal bij zinnen lichtte hij zijn ontzetting toe: de jurk was veel te bloot, een bruid mag zich eigenlijk pas prijsgeven tijdens de huwelijksnacht. Ook zette hij vraagtekens bij de keus voor een maagdelijk witte jurk, zeker omdat Melisa al moeder is van twee kinderen.

Bobbi Eden verdedigt Andy & Melisa

De pikante jurk werd verdedigd door Randy's tafelgenoot Bobbi Eden, die opmerkte dat het wel de keus van Melisa was. Fenoli diende de pornoactrice van repliek: "Ik weet zeker dat zíj de jurk mooi vond en haar man vast ook, maar een huwelijk vindt vaak plaats in een kerk. Daar moet je respect voor hebben." Ook Sylvana Simons, groot fan van Fenoli, liet van zich horen. Ze verklaarde ooit bij haar eerste huwelijk voor een rode jurk gekozen te hebben, maar áls ze weer gaat trouwen dan wordt het zeker een witte.
 

Meer over