Bryan Cranston neemt Breaking Bad-tattoo

23 juli 2013 11:13 | sterren | Door Televizier

Breaking Bad-ster Bryan Cranston heeft de populaire serie vereeuwigd op zijn lichaam. De acteur heeft een tatoeage genomen van het logo van Breaking Bad. 

Dit heeft Bryan Cranston, die Walter White speelt in de serie, zelf onthuld in een interview met GQ. De tattoo heeft een plaatsje gekregen op zijn ringvinger. De interviewer laat weten dat het plaatje niet groter is dan een paar moedervlekken.

Persoonlijke herinnering

De 57-jarige acteur heeft de tattoo laten zaten op de laatste opnamedag van Breaking Bad. Hij wilde graag een persoonlijke herinnering aan de serie die zijn doorbraak betekende. Zo vertelt hij: "Laten we eerlijk zijn, Breaking Bad heeft mijn leven veranderd."

Aaron Paul

Ook collega Aaron Paul zag zo'n permanente herinnering wel zitten. Hij liet daarom de woorden 'No Half Measures' tatoeëren op zijn bovenarm. Deze zin is een citaat uit een aflevering van het derde seizoen van de serie.

Breaking Bad Nederland

Op 29 september wordt de allerlaatste Breaking Bad in Amerika uitgezonden. Deze zal later dit jaar ook te zien zijn op Nederland 3.

Meer over